Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €50
Meer dan 10.000 tevreden klanten
Onderdeel niet gevonden? Inbouwservice
0
0
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €50
Meer dan 10.000 tevreden klanten

31 oktober 2023

Top 10 autoradio accessoires 2023-2024

1. DAB+ ontvanger: de digitale radio revolutie 

Het tijdperk van digitale radio is aangebroken, en de DAB+ ontvanger is de sleutel tot deze revolutie. Met een DAB+ ontvanger heb je toegang tot een breed scala aan radiozenders met een heldere geluidskwaliteit en extra informatie over artiesten en nummers. Want laten we even eerlijk zijn, soms ben je je eigen muziek ook gewoon zat. Dan is het wel zo fijn als je naar goede kwaliteit radio kan luisteren. Daarnaast biedt de DAB+ ontvanger niet alleen meer variatie in radio-entertainment, maar het levert ook een betere geluidskwaliteit dan de traditionele FM-uitzendingen. Ideaal dus! 

2. Parkeersensoren: veiligheid voorop! 

Parkeersensoren zijn van onschatbare waarde als het gaat om veilig parkeren. Deze sensoren detecteren obstakels en waarschuwen de bestuurder voor mogelijk botsingen tijdens het parkeren. Of het nu gaat om achteruitrijden of inparkeren, deze sensoren minimaliseren blinde vlekken en verhogen daarbij de veiligheid voor zowel voertuig als voetgangers. Want de dode hoek is en blijft gevaarlijk, ook tijdens het parkeren. 

3. FM Transmitter: draadloze audio integratie 

Ben je het gebruik van de AUX kabel zat en wil je draadloos muziek luisteren in de auto? Dan is de FM transmitter een handig apparaat! Met dit apparaat kan je draadloos muziek streamen vanaf je smartphone naar de autoradio. Hoe? Heel simpel. Sluit de FM transmitter aan op de audiopoort van je telefoon, creëer je eigen draadloos audio netwerk, waardoor je je favoriete afspeellijsten direct streamt naar de autoradio. Wel even de juiste FM-zending zoeken. 

4. Canbus decoder: optimaliseer de functionaliteit 

De Canbus decoder is een onmisbaar hulpmiddel om de compatibiliteit en functionaliteit van je autoradio te verbeteren. Deze decoder zorgt voor een naadloze integratie tussen de radio en je voertuig, waarbij functies zoals stuurwielbediening, boord-informatie en andere voertuigspecifieke functionaliteiten behouden blijven. Het minimaliseert complicaties en zorgt voor een vlotte werking van het complete audiosysteem. 

5. Gordelverlenger: comfort en veiligheid in 1 

Gordelverlengers zijn ontzettend belangrijk. Niet alleen voor comfort, maar ook voor veiligheid. Vooral voor mensen die behoefte hebben aan meer bewegingsvrijheid tijdens het rijden. Deze accessoire biedt extra lengte aan de autogordel, wat vooral handig is voor bijvoorbeeld zwangere vrouwen of mensen met een groter postuur. 

6. Autolader: opladen onderweg 

We hebben er allemaal weleens last van; een lege telefoon. Hoewel de meeste nieuwe auto’s voorzien zijn van een draadloze oplader, is dit in de meeste auto’s niet het geval. Daarom is de autolader een onmisbaar accessoire. Het biedt een handige manier om je smartphone, tablet of andere apparaten op te laden terwijl je onderweg bent. Met verschillende oplaadopties, zoals USB-C, snellader en meerdere poorten, kun je altijd verbonden blijven zonder je zorgen te maken. 

7. CarPlay: integratie met Apple-apparaten 

CarPlay biedt een naadloze integratie tussen je iPhone en autoradio. Dit systeem stelt je in staat om handsfree te bellen, navigatie te gebruiken en je favoriete muziek af te spelen, allemaal via het bekende IOS-interface op het dashboard van je auto. Hierdoor wordt je iPhone eigenlijk een verlengstuk van je rijervaring. Ideaal toch?!

8. Android Auto: integratie met Android-apparaten 

Maar ook voor Android-gebruikers biedt Android Auto vergelijkbare voordelen als CarPlay. Het integreert je Android-apparaat met je autoradio, waardoor je toegang hebt tot Google Maps, spraakgestuurde functies en natuurlijk veel meer. 

9. Demontage sleutel: eenvoudig installatie en onderhoud 

De demontage sleutel is een onopvallend, maar essentieel gereedschap voor het veilig en gemakkelijk verwijderen van autoradio’s zonder schade. Hierdoor wordt de installatie, onderhoud of vervanging van de autoradio een fluitje van een cent, zonder gedoe met beschadigde onderdelen. Want als er iets zonde is, dan is het wel schade aan je interieur, wat voorkomen kon worden. 

10. Sound Deadening Material: verbeter de geluidskwaliteit 

Het toevoegen van geluiddempend materiaal aan je auto is een geweldige manier om de algehele geluidskwaliteit te verbeteren. Geluidsdemping dempt trillingen en vermindert rammelende geluiden in je voertuig, waardoor de audio-ervaring in de auto aanzienlijk wordt verbeterd. 

Dus, zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er een heleboel tips om je rijervaring naar een hoger niveau te tillen. Ze dragen niet alleen bij aan een betere geluidskwaliteit, maar ook aan de veiligheid, het comfort en de connectiviteit. Genoeg te doen dus!

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »