Apple CarPlay draadloos - CarPlay box

Filters
16 ProductenPagina 1 van 1

Apple CarPlay draadloos

Tegenwoordig zijn de meeste multimedia systemen van auto’s voorzien van Apple CarPlay en Android Auto. Als dit niet standaard is, dan biedt de fabrikant het in de meeste gevallen aan als extra optie. Jammer genoeg maak je bij de meeste CarPlay systemen alleen verbinding door gebruik te maken van een USB oplaadkabel. Het liefst wil je natuurlijk jouw telefoon gewoon kunnen verbinden met CarPlay of Android Auto zonder hier nog allemaal kabels voor te gebruiken. Gelukkig hebben wij daar de oplossing voor gevonden, namelijk de Wireless CarPlay box van Cartronix. 

Wireless CarPlay box 

Beschikt jouw auto over CarPlay en Android Auto, maar vind je het gebruik hiervan onhandig en ben je beperkt in de mogelijkheden? Dan is het de hoogste tijd om de CarPlay box aan te schaffen! De Cartronix CTX-777 Android 11 box biedt namelijk ontzettend veel voordelen en brengt jouw rijervaring naar een nog hoger niveau. Daarnaast stijgt je auto ook nog eens in waarde! 

Voordelen draadloos Apple CarPlay box

Onze Apple CarPlay box kent ontzettend veel voordelen. Om te beginnen is het door middel van de Wireless CarPlay box mogelijk om tv te kijken of je favoriete series te streamen via Netflix! Daarnaast kun je heel eenvoudig al je andere favoriete applicaties downloaden via de Google PlayStore. De bijrijder (want het moet wel veilig blijven) kan zelfs scrollen door zijn TikTok feed en heeft hier geen mobiele telefoon meer voor nodig! 

De Apple CarPlay draadloos box is een compleet Android 11 toestel die je vanaf nu heel eenvoudig bedient op jouw originele fabrieksradio. Dat houdt in dat je met de aanschaf van deze Draadloos Apple CarPlay box geniet van alle beschikbare applicaties! Denk hierbij aan applicaties zoals: YouTube, Netflix, Ziggo GO, social media apps en ga zo maar door. Niets is te gek! 

Plug & Play draadloos Apple CarPlay 

Onze Apple CarPlay boxen zijn heel eenvoudig te koppelen. Met de bijgeleverde USB kabel verbindt je heel eenvoudig de CarPlay box met je auto. Plug de USB kabel in de USB-poort van je auto, wacht een aantal seconden en de interface wordt bijgewerkt. Na een kleine dertig seconden kun je meteen genieten van je uitgebreide Apple CarPlay systeem! Daarnaast behoudt het ook nog eens de originele bedieningsfuncties van de auto. 

Apple CarPlay draadloos box kopen bij Caraudiogigant 

Dus ben jij nog op zoek naar een CarPlay draadloos box? Dan ben je bij Caraudiogigant natuurlijk aan het juiste adres! Wij bieden verschillende CarPlay boxen aan, waardoor er altijd wel één tussen zit die geschikt is voor jouw auto. 

Daarnaast kun je ook bij ons terecht wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld: CarPlay dongles, parkeersensoren, DAB ontvangers of 2-din autoradio’s. Staat jouw product er nog niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! 

Bestel jij vandaag voor 17:00 nog je CarPlay draadloos box? Dan geniet jij de volgende dag al van alle voordelen!