Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €50
Meer dan 10.000 tevreden klanten
Onderdeel niet gevonden? Inbouwservice
0
0
Voor 20.00 uur besteld, morgen in huis!
Gratis verzending vanaf €50
Meer dan 10.000 tevreden klanten

15 april 2024

Hoe werkt een Carplay box? Wij vertellen het je graag!

Ben je ook zo klaar met de beperkingen van bedrade verbindingen voor Apple CarPlay en Android Auto in je auto? Je bent niet de enige! Daarom hebben wij de ideale oplossing gevonden, namelijk de Carlinkit Carplay Box. Met deze box is het mogelijk om draadloos te genieten van alle features die Apple CarPlay en Android Auto te bieden heeft. Maar daarnaast creëer je met de CarPlay box nog meer mogelijkheden. Wij vertellen je in dit artikel alles over de CarPlay box. Lees je mee? 

Wat is een CarPlay box? 

De box is een slim apparaat dat het mogelijk maakt om Apple CarPlay en Android Auto draadloos te gebruiken in je auto. Het biedt een alternatief voor de bedrade verbindingen die vaak worden gebruikt om deze functie te activeren. Met zo’n box kun je jouw smartphone ontzettend eenvoudig verbinden met het infotainmentsysteem van je auto, waardoor je toegang krijgt tot een hoop handige apps en functies. 

Hoe werkt het?

De werking van zo’n CarPlay box is ontzettend eenvoudig. Het apparaat wordt via de USB-poort van je auto verbonden met het infotainmentsysteem. Vervolgens maakt de box draadloos verbinding met je smartphone via Bluetooth of Wifi. Zodra de verbinding tot stand is gebracht, wordt het scherm van je smartphone gespiegeld op het display van je auto. Hierdoor kun je vrij eenvoudig navigeren door de verschillende apps en functies, zoals navigatie, muziek, berichten en nog meer. 

Hoe installeer ik de CarPlay box? 

We kunnen je nu alvast verklappen dat het echt een fluitje van een cent is. Waarom? Je sluit de box aan via de USB-poort van je auto en that’s it. 

Let op: Het is wel belangrijk dat je auto is voorzien van de CarPlay of Android Auto functie! Anders werkt de box namelijk niet. 

Wat zijn nou eigenlijk de voordelen? 

Het grootste voordeel van de box is natuurlijk het feit dat het draadloze vrijheid biedt voor zowel Apple CarPlay als Android Auto. Maar daar blijft het niet bij. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi antenne kun je namelijk via je telefoon een hotspot verbinding maken. Zo transformeer je heel eenvoudig je autoradio tot een multimediacentrum met toegang tot ontzettend veel apps. 

Kort samengevat, de box is een handig en veelzijdig apparaat dat je autorit een stuk leuker maakt. Met draadloze verbinding heb je alles binnen handbereik, zonder het gedoe met kabels. Of je nu onderweg bent naar werk of een autovakantie op de planning hebt staan, de box biedt je de vrijheid en gemak die je nodig hebt om optimaal te genieten van je auto. Dus, waar wacht je nog op?

Mocht je nog vragen hebben omtrent de box of is iets nog niet helemaal duidelijk? Neem dan gerust even contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd klaar om je te voorzien van professioneel advies. 

Laat een reactie achter

Comment form Text

* Verplichte velden
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »