DAB ontvanger auto

Filters
2 ProductenPagina 1 van 1

DAB ontvanger auto 

Beschikt jouw huidige autoradio nog niet over digitale radio en wil je onderweg via DAB+ naar de radio luisteren? Dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres! In tegenstelling tot ontvangst via de korte golf, wordt het signaal door een DAB ontvanger auto digitaal verzonden. De geluidskwaliteit is vergelijkbaar met die van een CD. Je kunt bij ons al een DAB ontvanger auto kopen vanaf €49,99. 

Wat is DAB+?

DAB+ is de nieuwe standaard voor radio-ontvangst. In tegenstelling tot de storingsgevoelige FM of korte golf, wordt het signaal digitaal verzonden. Daarbij heeft digitale radio een betere geluidskwaliteit en biedt het ook nog eens de mogelijkheid om extra informatie mee te zenden. 

DAB+ ontvanger auto voordelen

DAB staat voor Digital Audio Broadcasting en zorgt ervoor dat echte radio liefhebbers kunnen luisteren naar hun favoriete radio station. Een DAB+ ontvanger auto staat garant voor heldere geluidsweergave zonder ruis, maar kent natuurlijk nog veel meer voordelen. Denk hierbij aan; 

  • Ruime keuze in zenders (wordt alsmaar ruimer en ruimer) 
  • Beschikbare zenders zijn direct zichtbaar op naam 
  • Niet meer door de frequenties zoeken naar een radiostation 
  • Groter bereik dan FM-zenders 

DAB+ ontvanger auto usb 

De DAB+ ontvanger auto betreft een raam antenne. Deze wordt op de voorruit en massa van je auto gemonteerd. Dankzij de DAB+ radio technologie ontvang je radiostations over heel de wereld! Het geluid is ontzettend helder en het vinden van een zender was nog nooit zo makkelijk geweest. De DAB+ adapter wordt aangesloten op een USB poort van de autoradio. Hoe simpel is dat?  

DAB ontvanger inbouwen auto

Zoals we hierboven al hebben vermeld, dient de DAB+ ontvanger op de voorruit en massa van de auto te worden gemonteerd. Heb je hier zelf geen ervaring mee of wil je dit gewoon liever niet zelf doen? Maak dan gebruik van onze inbouwservice. Onze inbouwpartner, Cartop Automotive, zorgt er dan voor dat de DAB ontvanger volledig naar wens wordt gemonteerd. 

DAB ontvanger kopen bij Caraudiogigant 

Dus ben jij op zoek naar een DAB ontvanger voor je auto? Dan je bij Caraudiogigant natuurlijk aan het juiste adres! We hebben niet alleen een razendsnelle levertijd (voor 23:39 besteld = morgen in huis), maar je krijgt ook nog eens 14 dagen bedenktijd & 24 maanden garantie! 

Heb je vragen omtrent de DAB+ ontvangers of ben je op zoek naar andere accessoires? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd klaar om je te voorzien van advies.