Universele 1-DIN Autoradio

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1
Denago 1-Din Autoradio | Bluetooth & USB
-55%
1-Din Autoradio | Bluetooth & USB
€99,99€44,99
Cartronix Enkel Din frame universeel | inbouwframe
-60%

1-DIN autoradio 

Ben jij op zoek naar een 1-DIN autoradio? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden namelijk een ruim assortiment aan verschillende 1-DIN autoradio’s. Je vindt hier meerdere autoradio’s met klapscherm. Zo’n scherm biedt natuurlijk ontzettend veel voordelen. Zo schakel je heel gemakkelijk tussen de verschillende opties. Denk hierbij aan het afspelen van je favoriete nummers, het koppelen van je telefoon, het handsfree bellen en het navigeren van de route. Daarnaast maakt een autoradio met klapscherm de navigatie extra eenvoudig omdat deze voorzien is van een touchscreen. Ideaal toch? 

Voordelen autoradio met klapscherm 

Een 1-DIN autoradio met klapscherm maakt van jouw dashboard een geweldig entertainment systeem, zonder dat je daar aanpassingen voor hoeft te doen. De 1-DIN autoradio’s werken op het nieuwste Android 10 besturingssysteem, waardoor deze een onbeperkte hoeveelheid aan functionaliteiten heeft. Denk hierbij aan het gebruiken van onmisbare en populaire applicaties zoals Spotify, Google Maps, Netflix, YouTube en ga zo maar door. Je kunt heel eenvoudig al je favoriete applicaties installeren op de autoradio met klapscherm. 

De autoradio met scherm heeft niet alleen ontzettend veel praktische voordelen, maar het zorgt er ook nog eens voor dat het interieur van jouw auto een echte upgrade krijgt. 

1-DIN autoradio met navigatie 

Een 1-DIN autoradio met navigatie heeft het formaat van de standaard autoradio, maar dankzij het uitklapscherm wordt de navigatie op een groot scherm afgespeeld. Deze 1-DIN autoradio is dus uitermate geschikt voor een dashboard waar geen 2-DIN mogelijkheid in zit. Dankzij de 1-DIN autoradio met klapscherm maak je van jouw standaard autoradio een multimedia-systeem waarbij je heel eenvoudig van A naar B navigeert. 

1-DIN Apple carplay

Naast het feit dat de 1-DIN autoradio met scherm voorzien is van een navigatiesysteem, wordt deze 1-DIN autoradio ook ondersteund door Apple carplay. Apple Carplay zorgt ervoor dat je tijdens het rijden veilig je smartphone bedient, zonder dat je deze hoeft vast te pakken. De bediening van je smartphone gaat volledig via het scherm van de autoradio. 

Voordelen 1-DIN Apple carplay: 

  • Routebeschrijving opvragen 
  • Telefoongesprekken voeren 
  • Naar je favoriete nummers luisteren 
  • WhatsApp berichten inspreken 
  • Radio applicaties bedienen

1-DIN radio met scherm kopen bij Caraudiogigant 

Ben jij op zoek naar een 1-DIN radio met scherm? Dan ben je bij Caraudiogigant aan het juiste adres! Wij bieden verschillende soorten 1-DIN autoradio’s aan, waarbij er altijd wel voor iemand wat tussen zit. 

Wil je graag dat wij je radio inbouwen? Ook dat is mogelijk! Maak dan gebruik van onze inbouwservice. Onze inbouwpartner, Cartop Automotive, plaatst zonder zorgen jouw 1-DIN autoradio geheel naar wens. 

Bestel jij vandaag voor 23:59 je 1-DIN radio? Dan wordt jouw radio met klapscherm de volgende dag bij je thuis bezorgd. Heb je nog vragen omtrent een autoradio of ben je op zoek naar een 2-DIN autoradio? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd klaar om je te voorzien van advies.