2-DIN autoradio

Filters
28 ProductenPagina 1 van 2
Davilon 2 Din Autoradio  Apple CarPlay | Android Auto
-40%
Denago CarPlay dubbel din Autoradio - Full Touch
-30%
Denago 2-Din Autoradio | Bluetooth & USB
-55%
2-Din Autoradio | Bluetooth & USB
€99,99€44,99
Cartronix Dubbel Din frame universeel | inbouwframe
-33%
Denago Android Auto Dubbel Din | CarPlay Autoradio
-20%
Cartronix 2-Din inbouwframe autoradio
-17%
2-Din inbouwframe autoradio
€29,99€24,99
Denago Autoradio met CarPlay dubbel din | USB
-27%
Autoradio met CarPlay dubbel din | USB
€149,99€109,99
Denago Apple CarPlay | Dubbel Din Autoradio
-20%
Apple CarPlay | Dubbel Din Autoradio
€149,99€119,99
Denago 2 Din CarPlay Autoradio | Android Auto
-20%
2 Din CarPlay Autoradio | Android Auto
€149,99€119,99
Denago 2 Din CarPlay autoradio met USB
-27%
2 Din CarPlay autoradio met USB
€149,99€109,99

2-DIN Autoradio

Ben je nog op zoek naar een 2 din autoradio universeel? Dan ben je bij ons natuurlijk helemaal aan het juiste adres! Wij bieden namelijk diverse navigatiesystemen aan met verschillende opties. Door het ruime assortiment hebben we altijd wel een 2 din autoradio die past in jouw auto!  Wij hebben de nieuwste Android systemen, waardoor deze systemen erg snel, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar zijn. 

Wanneer gebruik ik een dubbel din radio? 

Allereerst is het natuurlijk van belang om te kijken welke radio past in het dashboard. Waar de ruimte in het dashboard soms slechts ruimte biedt voor een 1-DIN radio is er soms twee keer zoveel ruimte nodig. Dit is dus bedoeld voor een dubbel din radio. 

In sommige gevallen heb je bij zo’n 1-din radio nog een vakje boven of onder de radio. Indien je deze weghaalt, heb je natuurlijk ook de ruimte voor een 2 din autoradio. 

2-DIN radio met bluetooth 

Onze 2 din radio’s zijn uiteraard ook voorzien van bluetooth. Dit zorgt ervoor dat jij heel eenvoudig je favoriete nummers direct kunt afspelen, zonder deze te koppelen met allemaal kabels. De 2 din radio is uitgerust met een LED-scherm en andere kenmerken. 

Je kunt bij ons ook terecht voor 2 din autoradio’s met een ontvangst voor DAB+. Dit is een digitaal signaal van de radio die minder ruis geeft en extra informatie op jouw scherm weergeeft over bijvoorbeeld files en het weer. Let hierbij wel op dat je ook een DAB+ antenne aansluit, anders kun je dit signaal namelijk niet ontvangen. Je kunt bij ons ook terecht voor verschillende DAB+ ontvangers.

Dubbel din autoradio met navigatie 

Raak nooit meer verdwaald met een dubbel din autoradio! Wij bieden namelijk meerdere dubbel din autoradio’s aan met navigatiefunctie. In de meeste gevallen staat er al een standaard navigatiefunctie op de radio. Vind je deze niet zo fijn omdat je Google Maps of iPhone kaarten gewend bent? Ook dat is natuurlijk geen probleem! Dankzij het nieuwste Android systeem download jij namelijk heel eenvoudig al je favoriete applicaties. Het navigeren van je route was nog nooit zo eenvoudig! 

2-DIN Apple CarPlay 

Wij bieden ook 2 din autoradio’s aan met Apple CarPlay. CarPlay zorgt er eigenlijk voor dat je heel eenvoudig en veilig je smartphone kunt bedienen tijdens het rijden, zonder dat je daadwerkelijk je smartphone gebruikt. Je kunt namelijk heel eenvoudig routebeschrijvingen opvragen, telefoongesprekken voeren en luisteren naar al je favoriete nummers! 

2-DIN Android Auto 

Ben jij niet in het bezit van een iPhone, maar wil je ook genieten van dezelfde functies als dat Apple CarPlay biedt? Dat is natuurlijk helemaal geen probleem, want de 2-DIN Android autoradio’s zijn ook voorzien van Android Auto. Dit werkt precies hetzelfde als Apple CarPlay, maar dan voor Android smartphones. 

2-DIN autoradio kopen bij Caraudiogigant 

Dus ben jij op zoek naar een 2-DIN autoradio? Dan ben je bij caraudiogigant.nl aan het juiste adres! Wij bieden een ruim assortiment aan verschillende soorten 2-DIN autoradio’s aan, waardoor er voor iedereen wel een passende radio tussen zit. 

Wil je nou zo’n dubbel din autoradio, maar weet je niet hoe je deze moet inbouwen? Maak dan gebruik van onze inbouwservice. Onze inbouwpartner, Cartop Automotive, plaatst zonder zorgen jouw dubbel din radio! 

Bestel jij vandaag voor 23:59 nog je 2-DIN radio? Dan wordt deze de volgende dag nog bij je thuis bezorgd! Dit betekent dat je in de meeste gevallen de volgende dag al kunt genieten van jouw nieuwe autoradio. Heb je nog vragen omtrent een 2-DIN radio of ben je op zoek naar bijvoorbeeld parkeersensoren, achteruitrijcamera's of inbouwmaterialen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd klaar om je te voorzien van advies!