Klachtenservice

Wat vervelend dat je niet tevreden bent over je ervaring met caraudiogigant.nl! Wij doen er graag alles aan om je klacht zo snel mogelijk op te lossen. Neem hiervoor contact met ons op per e-mail, telefoon of reguliere post. Beschrijf je klacht zo precies mogelijk, zodat wij je goed kunnen helpen.

Onze gegevens:

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging. Wij proberen je klacht binnen 48 uur te beantwoorden. Wanneer je ons op vrijdag of in het weekend e-mailt, kan het iets langer duren. Wanneer we wat tijd nodig hebben om je klacht op te lossen, laten we je dit weten.

Ben je het niet eens met de afhandeling van de klacht? Dan kun je contact opnemen met Stichting Webshop Keurmerk (afdeling bemiddeling), waar caraudiogigant.nl bij aangesloten is.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage. 

Wanneer de klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om de klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.