Toyota Aygo radio

2 ProductenPagina 1 van 1
Davilon Toyota Aygo Autoradio | 2005 t/m 2013 | CarPlay
-20%
Toyota Aygo Autoradio | 2005 t/m 2013 | CarPlay

Deliverytime

€299,99€239,99
   Davilon Toyota Aygo 1GB CarPlay | 2005 t/m 2013 | Android Auto
   -37%
   Toyota Aygo 1GB CarPlay | 2005 t/m 2013 | Android Auto

   Deliverytime

   €299,99€189,99

     Op zoek naar een Toyota Aygo radio? Dan ben je bij ons natuurlijk aan het juiste adres. Wij bieden een ontzettend ruime voorraad aan radio’s en navigatiesystemen. Zo bieden we ook radio’s en navigatiesystemen die passen op je Toyota Aygo. Alle Toyota Aygo radio’s zijn voorzien van het nieuwste besturingssysteem van Android. Dit besturingssysteem zorgt ervoor dat je je mobiele telefoon koppelt aan je Aygo radio. Zo geniet je van alle functionaliteit die ervoor zorgen dat jouw rijervaring naar een hoger niveau wordt getild. Denk hierbij aan Carplay, Android auto, handsfree bellen, heel eenvoudig routes opvragen en het beluisteren van al je favoriete nummers. 

     Radio Toyota Aygo 

     De Toyota Aygo radio werkt met een can bus module. Dit zorgt ervoor dat alle originele functies van de auto altijd blijft werken. Je bedient de Toyota Aygo radio met behulp van je stuurbediening. Daarnaast schakelt de radio automatisch aan en uit wanneer jij de auto start en uitschakelt. Dat is natuurlijk wel zo fijn!  

     Toyota Aygo Carplay

     De Toyota Aygo radio heeft ontzettend veel voordelen. Dankzij het nieuwste besturingssysteem van Android gebruik je heel eenvoudig al je favoriete applicaties ook op je Aygo radio. Stream je favoriete nummers met Spotify, speel je favoriete filmpjes af via YouTube of navigeer de route met Google Maps. 

     Uiteraard ondersteunt de Toyota Aygo radio ook Apple Carplay. Met Apple Carplay zorg je er eigenlijk voor je je mobiele telefoon kunt bedienen, zonder dat je hem hiervoor hoeft te gebruiken. De bediening van je mobiele telefoon gaat namelijk volledig via het scherm van de Toyota Aygo radio. Je voert op deze manier heel veilig gesprekken en kunt door middel van spraakbesturing ook nog eens antwoorden op alle inkomende berichten. Hoe vet is dat?! 

     Aygo radio bluetooth radio 

     Omdat de Aygo Radio is voorzien van een bluetooth functie kun je heel eenvoudig al je favoriete nummers streamen en handsfree bellen. Dankzij de ingebouwde microfoon ben je prima te verstaan en hoef je nooit meer een telefoontje te weigeren tijdens het auto rijden. Met het touch screen selecteer je heel eenvoudig contacten uit je lijst en navigeer je door de radio heen. 

     Toyota Aygo navigatiesysteem 

     Een ander belangrijk voordeel van zo’n Aygo radio is het feit dat je heel eenvoudig kunt navigeren door heel Europa. Mocht je meer fan zijn van Google Maps? Download dan Google Maps via de PlayStore en navigeer op een manier die jij het fijnst vindt. Met een Aygo radio is het allemaal mogelijk. Als je gebruik maakt van Apple Carplay of Android auto is het ook nog eens mogelijk te navigeren zonder gebruik te maken van de opslagruimte van je Toyota Aygo radio. 

     Wil je jouw Toyota Aygo radio inbouwen, maar weet je zelf niet hoe dit werkt? Dan kun je ook gebruik maken van onze inbouwservice. Onze inbouwpartner, Cartop Automotive, zorgt er dan voor dat je Aygo radio volledig naar wens wordt gemonteerd! 

     Aygo radio kopen bij Caraudiogigant 

     Ben jij op zoek naar een Toyota Aygo radio? Dan ben je natuurlijk bij Caraudiogigant aan het juiste adres. Bestel jij namelijk voor 23:59 je Toyota Aygo radio? Dan wordt deze, mits op voorraad, de volgende dag nog bij je thuis bezorgd! 

     Heb je nog vragen omtrent de Aygo radio of ben je op zoek naar andere Toyota radio’s? Neem dan gerust contact met ons op.