Alloygator - Velgen beschermer

Filters
30 ProductenPagina 1 van 2

Velgen beschermer - Alloygator 

Ben jij helemaal dol op je auto en ben je erg trots op je velgen? Dan wil je deze natuurlijk wel zo mooi en veilig houden. Het is niet alleen ontzettend belangrijk voor de looks van je auto, maar ook voor de veiligheid. Hoe mooi velgen ook zijn, zo kwetsbaar zijn ze ook voor beschadigingen. Steenslag, stoepranden en andere obstakels op de weg kunnen de velgranden beschadigen en de uitstraling van je auto aantasten. Gelukkig zijn hier genoeg oplossingen voor. Wij hebben sinds kort de Alloygator in ons assortiment opgenomen. Dit is de ultieme velgbeschermer die je kostbare velgen beschermt tegen eventuele schade. 

Wat is Alloygator 

Jammer genoeg kennen we het allemaal: net even iets te ver doorgereden waardoor je het stoeprandje over het hoofd hebt gezien tijdens het inparkeren. Schade aan je velgen en banden is natuurlijk behoorlijk vervelend. Daarnaast is reparatie vaak ook nog eens behoorlijk duur. 

De Alloygator velgen beschermer is een harde, nylon ring. Deze wordt op een subtiele manier op de velg aangebracht. Hiermee wordt de velg beschermd tegen stoepranden en dergelijke. De Alloygator is gemaakt volgens de strengste veiligheidsnormen en komt zelfs onder extreme omstandigheden niet los. 

Kort samengevat: de Alloygator is een slimme, duurzame en effectieve oplossing die ervoor zorgt dat je velgen er altijd als nieuw uitzien. 

Voordelen van een velgen beschermer 

Het gebruiken van een velgen beschermer kent natuurlijk een heleboel voordelen. Een paar mooie wielen onder je auto maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet. Dan is het wel zo fijn als deze niet beschadigd raken. Lichtmetalen velgen fungeren vaak als eyecatcher. Dan is het natuurlijk ontzettend vervelend als je banden en velgen beschadigd raken tijdens een kort moment van onoplettendheid. Maar dankzij een velgen beschermer heb je hier geen last meer van! Het is een stuk zekerder rijden, wetende dat je banden en velgen goed beschermd zijn.

  • Velgbescherming verkrijgbaar in diverse kleuren en diverse maten 
  • Velgbescherming verkrijgbaar voor iedere wielmaat 
  • Rij veiliger dankzij optimale bescherming 
  • Je auto krijgt een waardige upgrade 

Velgrand bescherming met stijl 

Daarnaast is een Alloygator velgbeschermer niet alleen functioneel, maar ook nog eens ontzettend stijlvol. Het voegt een extra laagje personalisatie toe aan het voertuig en je hebt de keuze uit verschillende kleuren om een unieke look te creëren. Daarom hebben wij ervoor gekozen om een zo breed mogelijk assortiment toe te voegen, zodat er altijd wel een Alloygator velgbeschermer tussen zit die past op jouw auto. 

Soorten Alloygator velgen beschermers 

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen hebben wij een breed assortiment beschikbaar wat betreft Alloygator velgen beschermers. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende kleuren en inches. Zo hebben wij Alloygators in de kleuren: zwart, rood, blauw, oranje, geel, groen, roze, paars, graniet, wit, zilver, brons, goud en ga zo maar door. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 12 - 19” inch en 12-24” inch. 

Velgen beschermer kopen bij Car Audio Gigant 

Dus ben jij nog op zoek naar een hoogwaardige velgen bescherming voor je auto? Dan ben je bij Caraudiogigant.nl aan het juiste adres. Bestel jij vandaag nog voor 17:00 jouw Alloygator? Dan kun jij de volgende dag al genieten van de velgen beschermer onder je auto. 

Heb je vragen omtrent de Alloygator of ben je op zoek naar 2 din autoradio of 1 din autoradio? Neem dan gerust even contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor je klaar om je te voorzien van professioneel advies.